April 11, 2016

Design-ul etichetelor

Design-ul etichetelor

Eticheta, este la fel ca ambalajul, este fata marfii. Sarcina ei principala- sa atraga atentia si sa evidentieze produsul dvs pe fonul concurentilor. De aceea eticheta trebuie sa corespunda produsului, astfel incit consumatorul sa poata face asociatiile corecte.

Design-ul etichetei se elaboreaza in dependenta de proprietatile de consum si avantajele produsului. De exemplu, daca exista sarcina este de a sublinia soliditatea, fiabilitatea si importanta, se folosesc linii largi orizontale. Liniile subtiri si usoare, dimpotriva, ajuta sa transmita rafinamentul si frumusetea marfii.

Un design bun al etichetei- este o asociere rezonabila a unui calcul exact de marketing si fantezia designerului.

De aceea, la crearea etichetei se ia in calcul:

  • Publicul tinta al dvs si necesitatile acestuia;
  • Designul productiei concurentilor;
  • Caracteristicile si beneficiile marfurilor;
  • Caracteristicile ambalajului marffurilor;
  • Standartele tehnologice si limitele, cerinte legale;
  • Tendinte moderne, tendintele pietii si alti factori.

De asemenea la eleborarea etichetei se iau in calcul materialele, din care se va realiza eticheta, culoarea acestora, factura si textura. Nu mai putina importanta o are si forma dorita a etichetei, realizarea ei. Toate acestea trebuie sa fie in concordanta intre ele.

Demult este dovedit faptul ca, designul etichetei are o influenta nemarginita asupra succesului produsului. Un design luminos si reusit- este calea cea corecta spre inima consumatorului si la marirea vinzarilor. Cumparatorilor le este chiar placut sa cumpere nu doar un produs calitativ, dar si unul frumos realizat. Ei sunt gata sa plateasca pentru el chiar mai mult! De aceea trebuie sa acordati atentia necesara la realizarea etichetei.

Sa incredintati aceasta sarcina de raspundere mare puteti, agentiei de brand BRAND LOOK. Specialistii nostri au o experienta mare la realizarea etichetelor luminoase si creative pentru marfuri diverse. Noi putem sa mentinem si sa atragem atentia cumparatorilor dvs.

Agentia de branding in Moldova – BRAND LOOK

Puteti vedea si:

Design carte de brand-uri in Chisinau.

Design logo in Chisinau.

Блог
Partajare pe: / / /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *