11/04/16 Блог

Designul productiei poligrafice

Designul productiei poligrafice

Importanta calitatii produselor imprimate, a produselor pentru afaceri, in ziua de azi nu poate fi neapreciata. Poti oare a face o companie moderna fara brosuri de publicitate, pliante, cataloguri, carti de vizita, reviste? Imprimarea va ofera posibilitatea de a transmite informatii clientilor potentiali, despre companie, produse si servicii. In dependenta de cit de reusit aceasta va fi facut, depinde in mod considerabil, daca un potential client va deveni un cumparator real. Produsele imprimate pot contribui la o crestere semnificativa a vinzarilor dar si sa nu ofere nimic de asemeni e posibil. Cum sa faceti ca materialele de publicitate sa lucreze in folosul dvs?

Ginditi-va la design!

Acordind o mare atentie problemei privind continutul foilor de publicitate, brosurilor si catalogurilor, multi oameni uita sa atraga la fel de multa atentie design-ului acestora. Dar, in multe cazuri de design depinde, daca clientul potential va face cunostinta cu propunerile dvs si nu va considera sa nu piarda timpul pretios.

Design-ul ar trebui sa fie luminos si memorabil, sa se asorteze cu produsul sau serviciul propus de dvs. Scopul sau – este sa atraga atentia, interesul, sa motiveze si sa persistati in memoria potentialului cumparator. Aceste produse de imprimare ar trebui sa fie simple si clare pentru a le intelege. Aici de asemenea, joaca un rol important designul.

Este important sa retinem ca produsele tiparite in scopuri publicitare – nu este o opera de arta. Aceasteie nu-i este in mod necesar sa se deosebeasca printr-o frumusete aparte sau originalitate. Este nevoie de un design bine gindit, in care fiecare element va lucra pentru dvs! Crede-ti-ne, pentru a elabora un design este mult mai complicat decit sa propuneti o schita frumoasa.

Unde putem comanda designul materialelor tiparite?

Specialistii de la agentia de brand BRAND LOOK au o vasta experienta in crearea produselor tiparite, care functioneaza cu adevarat pentru a creste renumele brandului si cresterea vinzarilor. Cu noi puteti fi siguri ca investitia dumneavoastra in industria de imprimare va fi recompensata pe deplin!

Puteti vedea si:

Comanda dezvoltarea unei identitati unice.

Design carte de brand-uri în Moldova.

Design-ul etichetelor. Afla mai mult

2 comentarii
11/04/16 Блог

Realizarea logo-ului

Realizarea logo-ului

Cum este stiut, pe oameni ii cunosti dupa haine, iar cind este vorba despre companii, in calitate de aceasta ”haina” este stilul firmei. In special, elementul sau principal- logo-ul.

Logo-ul – este semnul firmei sau blocul firmei, care include denumirea companiei si semnul. Logo-ul devine elementul important al imaginii oricarei companii. El persista pe materialele publicitare ale firmei, pe cartile de vizita, pe entetele firmei, pe ambalaj, smd. El formeaza impresia despre compania dvs si o distinge de cea a concurentilor. Logo-ul este necesar in fiecare firma, indiferent de marime si sfera de aplicare.

Logo-ul indeplineste citeva functii:

  • De deosebire – deosebeste marfa de una asimilara;
  • De publicitate – crearea unei imagini de succes a firmei;
  • Garantie – raspunderea companiei de calitatea marfurilor;
  • Estetica – logo-ului devine ornamentul ambalajului sau a produsului in sine;

Un logo bun trebuie sa corespunda anumitor cerinte:

  • Concis, memorabil si un aspect placut;
  • Originalitate – logo-ului trebuie sa se deosebeasca de concurenti;
  • Actualitate astazi si peste multi ani inainte;
  • Posibilitatea de transformare din varianta colora in una alb-negru;
  • Posibilitatea de a schimba usor marimile logo-ului;
  • Transmiterea unui mod corect;
  • Corespunderea cu actiunile companiei si alte elemente potrivit stilului firmei.

Un logo frumos atrage atentia consumatorilor asupra companiei, marfurilor acesteia si serviciilor, contribuind astfel la cresterea vinzarilor. Avind in vedere acestea, merita sa economisiti la realizarea unui logo? Cu greu!! Crearea logo-ului – este una din sarcinile deloc simple. Iar sa se ocupe de aceasta treaba trebuie profesionistii. Puteti sa incredintati aceasta sarcina desgnerilor companiei BRAND LOOK. Noi realizam pentru dvs un logou modern si colorat, care va va ajuta la promovarea cu succes a firmei dvs pe piata.

Puteti vedea si:

Design-ul poligrafiei in Chisinau

Elaborarea carti de brand.

Design-ul etichetelor in Moldova. Afla mai mult

Nu sunt comentarii
11/04/16 Блог

Cartea de brand. Elaborarea cartii de brand

Cartea de brand. Elaborarea cartii de brand

Cartea de brand – un fel de biblie a brandului. Aceasta carte de brand ar trebui sa devina principalul instrument in departamentul de marketing. Este un set complet de reguli si orientari privind utilizarea si promovarea brand-ului. Sunt prescrise, inclusiv obiectivele globale ale companiei, valorile si filozofia ei. Avind in fata cartea de brand, fiecare angajat al companiei poate primi o prezentare clara a brandului si a marfii de brand. Este atit de necesara?

Ginditi-va singuri, atunci cind nu exista nici o carte de brand, se intimpla urmatoarele lucruri:

  • Culoarea si dimensiunea logo-ului pe cartile de vizita si foile firmei cu antet sunt semnificativ diferite;
  • Noul dvs catalog este realizat intr-un mod complet necaracteristic de culori;
  • Noua dvs sigla va aduce aminte de cea a concurentilor;
  • La pregatirea unor noi materiale promotionale angajatii dumneavoastra inteleg rau la ce public trebuie sa-si orienteze si de ce are nevoie compania.

Cartea de brand – un angajament de pozitionare corecta si o promovarea eficienta a brand-ului pe piata. Si sa ignorati acest instrument de marketing inca nu merita.

Ce include o carte de brand?

Componenta cartii de brand in fiecare caz, se determina in mod individual, in functie de produs si sarcinile propuse. Nu e de mirare faptul ca, in timp ce o carte de brand include sute de pagini, alta nu are nici zece. Si nu-i neaparat ca, ultima carte de brand sa fie mai rea.

Principalele sectiuni ale care pot include un document:

  • Istoria companiei, obiective, valori si principii;
  • Publicul tinta;
  • Caracteristicile produselor companiei;
  • Principiile utilizarii stilului firmei;
  • Principiile identitatii corporative;
  • Modele de proiectare existente;
  • Principiile de desfasurare a campaniilor publicitare;
  • Si multe altele.

Agentie de brandingBRAND LOOK ofera servicii profesionale pentru dezvoltarea cartii de brand.

Смотрите также:

Design-ul poligrafiei

Elaborarea logo in Chisinau Afla mai mult

Nu sunt comentarii
11/04/16 Блог

Design-ul etichetelor

Design-ul etichetelor

Eticheta, este la fel ca ambalajul, este fata marfii. Sarcina ei principala- sa atraga atentia si sa evidentieze produsul dvs pe fonul concurentilor. De aceea eticheta trebuie sa corespunda produsului, astfel incit consumatorul sa poata face asociatiile corecte.

Design-ul etichetei se elaboreaza in dependenta de proprietatile de consum si avantajele produsului. De exemplu, daca exista sarcina este de a sublinia soliditatea, fiabilitatea si importanta, se folosesc linii largi orizontale. Liniile subtiri si usoare, dimpotriva, ajuta sa transmita rafinamentul si frumusetea marfii.

Un design bun al etichetei- este o asociere rezonabila a unui calcul exact de marketing si fantezia designerului.

De aceea, la crearea etichetei se ia in calcul:

  • Publicul tinta al dvs si necesitatile acestuia;
  • Designul productiei concurentilor;
  • Caracteristicile si beneficiile marfurilor;
  • Caracteristicile ambalajului marffurilor;
  • Standartele tehnologice si limitele, cerinte legale;
  • Tendinte moderne, tendintele pietii si alti factori.

De asemenea la eleborarea etichetei se iau in calcul materialele, din care se va realiza eticheta, culoarea acestora, factura si textura. Nu mai putina importanta o are si forma dorita a etichetei, realizarea ei. Toate acestea trebuie sa fie in concordanta intre ele.

Demult este dovedit faptul ca, designul etichetei are o influenta nemarginita asupra succesului produsului. Un design luminos si reusit- este calea cea corecta spre inima consumatorului si la marirea vinzarilor. Cumparatorilor le este chiar placut sa cumpere nu doar un produs calitativ, dar si unul frumos realizat. Ei sunt gata sa plateasca pentru el chiar mai mult! De aceea trebuie sa acordati atentia necesara la realizarea etichetei.

Sa incredintati aceasta sarcina de raspundere mare puteti, agentiei de brand BRAND LOOK. Specialistii nostri au o experienta mare la realizarea etichetelor luminoase si creative pentru marfuri diverse. Noi putem sa mentinem si sa atragem atentia cumparatorilor dvs.

Agentia de branding in Moldova – BRAND LOOK

Puteti vedea si:

Design carte de brand-uri in Chisinau.

Design logo in Chisinau.

Afla mai mult

Nu sunt comentarii
20/10/15 Блог

Эксперты о бренде Новой Москвы: вторично, сыро и скучно

Центр стратегических коммуникаций «Апостол» представил концепцию бренда Новой Москвы. В основе айдентики – диаграмма Вороного – математически точное отображение идеального разделения пространства. Авторы концепции, получившей название «Город будущего», предполагают, что гармоничные узоры приблизят москвичей к природе. Afla mai mult

Nu sunt comentarii